Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PROGRAMA TU+1 D’AJUTS PER ALS AUTÒNOMS QUE VULGUIN CONTRACTAR UNA PRIMERA PERSONA

El Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal de l’Alt Penedès informa i assessora els treballadors autònoms sobre aquest programa d’ajuts del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat

El Programa TU+1 dona suport al creixement del negoci dels autònoms a través de la contractació indefinida d’una persona inscrita a l’atur.

Poden ser beneficiaris d’aquests ajuts les persones físiques donades d’alta durant un mínim d’un any ininterromput al Règim Especial de Treballadors Autònoms o a una mutualitat com a sistema alternatiu al RETA, i les societats unipersonals inscrites al Registre Mercantil que portin un any ininterromput d’alta.

Els sol·licitants no poden tenir cap persona contractada en el moment de presentar la sol·licitud ni durant els 6 mesos anteriors. Els contractes de treball s’hauran de formalitzar en un termini màxim de 2 mesos i els contractes estaran totalment subvencionats.

Les persones contractades hauran de participar com a mínim en un dels cursos de formació subvencionada (en línia o presencial) que s’ofereixen des del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 11 de novembre a les 15 hores. La tramitació de la sol·licitud és telemàtica.

Més informació trucant al Servei de Creació i Consolidació d’Empreses del Consell Comarcal: Tel. 93 890 00 00 ext. 124 www.ccapenedes.cat/promocioeconomica.

Vilafranca del Penedès, 4 de novembre de 2022

Destaquem