Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PROJECTE COMUNITARI “SAXOMBÓ” A L’ESCOLA DE LES CABANYES

L’Escola de Música de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de les Cabanyes col·laboren en aquest projecte que té com a objectiu democratitzar l'accés a l'educació musical i artística

ENLLAÇ AL VÍDEO DE LA PRESENTACIÓ A YOUTUBE

El dimarts 15 de febrer, coincidint amb la Festa Major d’Hivern, es va presentar a les Cabanyes el projecte comunitari “Saxombó”.

Impulsat per l’escola La Cabana, té com a objectiu que tots els nens i nenes de cicle mitjà tinguin accés a l'estudi d'un instrument, potenciant així la creativitat, la sensibilitat, la capacitat d’atenció, la memòria i la concentració, alhora que es desenvolupen també competències socials com el respecte, l’empatia i la capacitat de treballar en grup. 

35 alumnes de 3r i 4t de primària de l’escola La Cabana aprenen a tocar el trombó i el saxòfon un cop a la setmana, en horari lectiu i durant dos cursos escolars, amb professors de l’Escola de Música de l’Alt Penedès (EMAP).

L’EMAP és un projecte del Consell Comarcal de l’Alt Penedès per acostar la formació musical de qualitat als municipis petits i mitjans de l’Alt Penedès, i es duu a terme amb la col·laboració dels ajuntaments adherits.

Vilafranca del Penedès, 28 de febrer de 2022

Destaquem