Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PROPERA CAMINADA COMARCAL DE LA GENT GRAN A SANT MARTÍ SARROCA

La Junta Permanent del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès, amb la col·laboració del Casal de la Gent Gran de Sant Martí Sarroca, l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca i el personal de l’Àrea d’Atenció a les Persones del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, ha organitzat la VI edició de la Caminada de la Gent Gran de l’Alt Penedès.
PROPERA CAMINADA COMARCAL DE LA GENT GRAN A SANT MARTÍ SARROCA
Imatge de la Caminada Comarcal de la Gent Gran 2015

 

La caminada es farà el dijous 28 d’abril al matí. Els participants es trobaran a ¼ de 10 a l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca, aniran fins a la riera en direcció a la Font de la Salut, després continuaran marxant entre vinyes fins a l’ermita de Sant Joan Lladó i travessaran el bosc fins arribar al castell. La ruta té una durada aproximada de 3h i inclou una visita a l’interior del castell i una parada tècnica.

 

 

Imatge de la Caminada Comarcal de la Gent Gran 2015


El recorregut (5 Km) acabarà al punt de sortida i està pensat per a persones acostumades a caminar, per la qual cosa no hi haurà cotxe escombra, només una ambulància per a casos d’emergència. Si fa mal temps, se suspendrà la caminada i es reprogramarà més endavant


Les persones grans que es vulguin inscriure a la Caminada de la Gent Gran de l’Alt Penedès s’han d’adreçar al Servei de Benestar Social del Consell Comarcal com a màxim el dilluns 25 d’abril (Tel. 93 890 00 00 ext. 314).

Vilafranca del Penedès, 19 d’abril de 2016
 

Destaquem