Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PROPERA PRESENTACIÓ I INSCRIPCIONS, AL CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS, DEL PROGRAMA “ACCELERA EL CREIXEMENT”

Representants de PIMEC i de la Diputació de Barcelona presentaran el programa a les empreses del Penedès interessades i els exposaran exemples d’altres empreses que hi han participat en edicions anteriors. Fins a 50 PIME seran seleccionades per rebre assessorament personalitzat en aspectes com la innovació, la internacionalització o la comercialització.

 

El divendres 13 de maig, a les 10h, el Consell Comarcal de l’Alt Penedès presentarà públicament la 5a edició del programa “Accelera el creixement”, per a empreses amb una elevat potencial de creixement. El projecte està adreçat a pimes de més de 3 anys de vida, amb almenys 3 treballadors, que tinguin el seu centre de decisió ubicat a la demarcació de Barcelona, amb vocació internacional i amb voluntat d'invertir en el seu creixement.

El programa està coordinat per la Diputació de Barcelona i PIMEC (Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya); l’Ajuntament de Vilafranca, a través del Centre Àgora, i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès hi participen com a agents referents del teixit empresarial del territori.

L'objectiu d'aquest programa és ajudar 50 pimes de la província de Barcelona a impulsar el seu creixement. Cada empresa rebrà 70h d’assessorament especialitzat i tindrà l’acompanyament d’un tutor al llarg dels vuit mesos que dura el programa. Amb aquest suport, les empreses podran identificar els factors d’èxit de la seva activitat i definir un pla de creixement que desenvolupi alguna de les àrees clau de la competitivitat empresarial, com són la comercialització, l’equip directiu, la internacionalització o la innovació.

Les empreses que estiguin interessades a assistir a la presentació s’han d’inscriure fins al dia 11 de maig al Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (Tel. 93 890 00 00 ext. 135 - desenvolupament@ccapenedes.cat).

Vilafranca del Penedès, 27 d’abril de 2016
 

Destaquem