Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

PUNT MÒBIL DE SALUT PER A JOVES A L’ALT PENEDÈS

Aquest estiu, a les festes majors, les empalmades, els concerts, els correbars i les nits joves, hi haurà agents de salut del Servei de Joventut del Consell Comarcal que facilitaran informació sobre sexualitat i consum d’alcohol i altres drogues

 

Tres agents de salut es desplaçaran als municipis de la comarca coincidint amb la celebració de les festes majors i les activitats de lleure nocturn dels mesos de juliol, agost i setembre; instal·laran el Punt Mòbil de Salut i oferiran informació als joves amb l’objectiu d’afavorir una sexualitat responsable i reduir els riscos associats al consum d’alcohol i altres drogues.

 


 

Els joves que ho desitgin podran fer la prova d’alcoholèmia al Punt Mòbil de Salut amb un alcoholímetre professional o podran calcular després el volum d’alcohol en sang amb la regleta amb què els obsequiaran els agents de salut. La regleta forma part d’un pack que conté també un preservatiu i informació de contacte sobre el Servei d’Assessorament Familiar sobre Alcohol i altres Drogues (SAFAD).


El Punt Mòbil de Salut visitarà els municipis d’Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, la Granada, Mediona, Olesa de Bonesvalls, Pacs del Penedès, el Pla del Penedès, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Martí Sarroca, Sant Sadurní d’Anoia, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit i Torrelles de Foix. Totes les regidories de Joventut d’aquests ajuntaments tenen convenis de col·laboració en matèria de Joventut amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i estan adherits al Pla Comarcal de Drogues – “Efecte D”.


Vilafranca del Penedès, 30 de juny de 2015
 

Destaquem