Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

RELLEU A LA JUNTA PERMANENT DEL CONSELL DE LA GENT GRAN

El divendres 1 de febrer es va celebrar una reunió de la Junta Permanent del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès per celebrar un esmorzar de germanor i per donar el relleu a les persones que formaran part de la Junta durant l’any 2019.

 

 

 

Han format part de la Junta durant l’any 2018 i van plegar aquell dia: Pilar Bayó (Font-rubí), Ramon Caba (Vilobí del Penedès), Josep Solé (Vilafranca del Penedès), Josefa Pujol (Castellví de la Marca) i Esteve Jou (Sant Sadurní d’Anoia).

Continuen sent membres de la Junta Permanent Carme Batet (Subirats), Màrius Ventosa (Castellet i la Gornal), Ramon Junyent (Sant Llorenç d'Hortons) i Josep M. Gómez (Sant Cugat Sesgarrigues).

I s’han incorporat a la Junta durant l’any 2019, Conxita Edo (Subirats), Francesc Carles Solé (Vilafranca del Penedès) i Josep Sogas (Pacs del Penedès).

També va assistir a la reunió, com a convidat, Josep Faura (Font-rubí), representant de l’Alt Penedès al Consell Nacional de la Gent Gran de Catalunya.

El vicepresident del Consell Comarcal i president de l’Àrea d’Atenció a les Persones, Jordi Bosch, els va acompanyar per donar les gràcies per la feina feta a les 5 persones que van deixar la Junta i per donar la benvinguda a les 3 persones que s’hi van incorporar.
Vilafranca del Penedès, 8 de febrer de 2019
 

Destaquem