Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

REUNIÓ DE LA TAULA POLÍTICA COMARCAL DE JOVENTUT

Primera reunió dels regidors i les regidores de Joventut de la nova legislatura al Consell Comarcal de l’Alt Penedès

Convocats pel Servei Comarcal de Joventut, els regidors i regidores van tenir l’oportunitat de conèixer-se entre si i de conèixer la nova consellera comarcal de Joventut, Susanna Escribà, i el personal que treballa a l’Oficina Jove del Consell Comarcal.

Actualment hi ha 19 ajuntaments de l’Alt Penedès que tenen un conveni de col·laboració en matèria de Joventut amb el Consell Comarcal. La reunió de la setmana passada va servir per explicar les diferents modalitats de conveni, per tal que de cara a l’any 2020 els ajuntaments puguin decidir i pressupostar com duran a terme les polítiques de Joventut.

Actualment, les subvencions de la Direcció General de Joventut de la Generalitat als ajuntaments se sol·liciten a través del Servei Comarcal de Joventut; per tant, la col·laboració amb el Consell Comarcal vehiculada mitjançant un conveni pot ser molt avantatjosa per als ajuntaments.

A més de la Taula Política Comarcal de Joventut, hi ha una Taula Tècnica que es reuneix mensualment i que decideix les activitats que es duen a terme a cada municipi en el marc dels 24 programes d’activitats del Consell Comarcal per a les persones joves.

La reunió també va servir per explicar als nous regidors i regidores de Joventut, a grans trets, els programes del Consell Comarcal: Assessoria Acadèmica, Assessoria de Mobilitat Internacional, Programa d’Activitats, Projecte Instituts, Punts Mòbils de Salut, Pla Comarcal de Drogues, Forma’t, etc.

Vilafranca del Penedès, 31 d’octubre de 2019

 

Destaquem