Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

S’HA SIGNAT UN NOU CONVENI DE “EL PENEDÈS, TASTA’L” PER DINAMITZAR EL SECTOR AGROALIMENTARI I DE LA RESTAURACIÓ

El conveni renova el compromís de promocionar els productes agroalimentaris del territori a través de les cartes dels restaurants.

 

El dijous 13 d’octubre es va signar un nou conveni entre el Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès, l’Associació de Productors Artesans Agroalimentaris de l’Alt Penedès i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès per continuar duent a terme accions de promoció en el marc del projecte conjunt “El Penedès, tasta’l” i amb el suport del programa “Productes de la Terra” de la Diputació de Barcelona.

 

 D'esquerra a dreta, Anna M. Subirats, presidenta de l'Associació de Productors;
Núria Carbó, presidenta del Gremi d'Hostaleria;
Francesc Olivella, president del Consell Comarcal,
i Susanna Mèrida, consellera comarcal d'Empresa i Ocupació i Productes de la Terra.
 

 

Els objectius fonamentals del projecte “El Penedès, tasta’l”” són: donar a conèixer els productes propis del Penedès a través de la gastronomia local, impulsar la col·laboració entre els sectors agroalimentaris de l’artesania i de la restauració, incentivar el públic penedesenc a consumir productes del territori d’origen i de qualitat i impulsar econòmicament tots els sectors implicats.

D’acord amb el contingut del conveni signat dijous, els restauradors es comprometen a incorporar a les seves cartes els plats consensuats pel Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès i a utilitzar per a la seva elaboració productes dels membres de l’Associació. Els productors, al seu torn, es comprometen a oferir condicions avantatjoses als restauradors. Tots ells, restaurants i empreses agroalimentàries, tindran als respectius establiments un distintiu que els identificarà públicament com a participants en el projecte “El Penedès, tasta’l”.

Per la seva banda, l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès es compromet a continuar dinamitzant el projecte i a vetllar pel compliment dels acords pactats.

Vilafranca del Penedès, 19 d’octubre de 2016
 

Destaquem