Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SANT SADURNÍ VA GUANYAR LA COPA PENEDÈS TV – GRAN PREMI CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

L’equip de Sant Sadurní d’Anoia Blau va guanyar per 3 a 2 en la gran final a l’equip de Vilafranca del Penedès Vermell. La resta de finalistes de la fase de grups van ser els equips municipals de la Granada, Puigdàlber, Torrelles de Foix i Sant Quintí de Mediona.

 

Els 16 equips que van participar aquest cap de setmana en la 9a edició del torneig infantil intermunicipal de Futbol 7 organitzat per Penedès TV, el Servei d’Esports del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Associació per a la Promoció de l’Esport, representaven 18 municipis de la comarca i aglutinaven uns 250 jugadors i tècnics. Els equips són municipals, és a dir, els nens han d’estar empadronats al municipi per al qual juguen, però si un municipi no té prou jugadors pot formar equip amb jugadors d’un altre municipi. Per les seves característiques, el Torneig és únic a tot Catalunya.


La Copa Penedès TV – Gran Premi Consell Comarcal de l’Alt Penedès va néixer l’any 2008 i cada any la competició té lloc en un municipi diferent (Sant Martí Sarroca, la Granada, Santa Margarida i els Monjos, Sant Sadurní d’Anoia, Vilafranca del Penedès i, enguany, Sant Cugat Sesgarrigues).

En aquesta edició, van apadrinar el torneig els jugadors professionals Àlex Moreno, fill de Sant Sadurní i jugador de l’Elx, i Ernest Forgas, jugador del Sabadell.

 

Fins al divendres 29 de juliol, Penedès Televisió oferirà diàriament un partit d’aquesta competició.

Vilafranca del Penedès, 29 de juny de 2016
 

Destaquem