Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SEGONA CAMINADA DEL CICLE “CAMINEM!” A SANT QUINTÍ DE MEDIONA

Hi van participar unes 80 persones grans de diversos punts de la comarca

Dimarts 14 de març va tenir lloc la segona caminada del cicle de caminades “Caminem!” a Sant Quintí de Mediona, i que organitza el Consell Comarcal de l’Alt Penedès i les dinamitzadores de SUMAR.

El Cicle està adreçat a les persones grans de la comarca, per tal que descobreixin el territori i s’estableixin sinergies entre les persones dels diferents casals i associacions de gent gran.

Aquesta sortida ha permès conèixer el municipi de Sant Quintí de Mediona i el seu entorn més immediat. La ruta va començar a la Plaça de l’Ajuntament amb una breu sessió d’escalfament per part de Coaching Postural i després es va iniciar la caminada fins a la Font del Salt, on es va gaudir d’un petit refrigeri. En aquest punt la regidora de Gent Gran de Sant Quintí de Mediona, Maria Àngels Mata, va definir el terme municipal i va fer una petita explicació de la història del municipi. Després, l’excursió va seguir fins a La Solei, on es va fer la baixada i es va retornar al punt d’inici on va finalitzar l’activitat amb una sessió d’estiraments.

La següent excursió serà el dimarts 18 d’abril al Pla del Penedès. Les persones grans que es vulguin inscriure a aquesta caminada poden fer-ho a través de la dinamitzadora del seu casal o trucant al Servei de Gent Gran del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (telèfon 93 890 00 00 ext. 400).

Vilafranca del Penedès, 22 de març de 2023

Destaquem