Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SESSIÓ DE SENSIBILITZACIÓ SOBRE L’EMPRENEDORIA

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza una nova sessió informativa per a les persones que estan pensant a crear la seva pròpia empresa. Es farà a la sala d’actes de l’Ajuntament del Pla del Penedès, el dimecres 2 de juliol, a les 7 de la tarda.

 

El Consell Comarcal és una entitat acreditada pel programa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. Com a tal, a través del Servei de Desenvolupament i Ocupació i en col•laboració amb els ajuntaments de l’Alt Penedès, organitza sessions públiques de sensibilització amb l’objectiu de fomentar la creació de llocs de treball mitjançant l’autocupació.

En aquestes sessions, 2 tècnics del Servei de Desenvolupament i Ocupació informen sobre les activitats del Servei Catalunya Emprèn, sobre diversos aspectes relacionats amb la creació d’empreses i sobre els recursos de tota mena que poden facilitar l’activitat emprenedora.

Alhora, un emprenedor de la comarca, en aquest cas Josep Lasheras, de l’empresa PL System del Pla del Penedès, explica la seva experiència personal i empresarial. Després, s’obre un diàleg amb els assistents i un torn de preguntes.

Les persones que decideixen emprendre es poden adreçar després al Consell Comarcal per rebre assessorament sobre l’elaboració del Pla d’empresa, sobre els tràmits de creació i sobre l’obtenció d’ajuts per al finançament.

Vilafranca del Penedès, 25 de juny de 2014
 

Destaquem