Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SORTEIG DELS PARTITS DEL TORNEIG DE FUTBOL 7 COPA PENEDÈS TV – GRAN PREMI CONSELL COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS

El dimecres 19 de juny es va celebrar el sorteig del ja tradicional Torneig de Futbol 7- Copa Penedès TV – Gran Premi Consell Comarcal (categoria infantil) amb la col·laboració de Penedès TV mitjançant l’Associació per la promoció de l’esport amb la que es compte per al desenvolupament i gestió del torneig.

Aquest esdeveniment destaca per la seva característica única: els equips representen els seus municipis.

El torneig, nascut l'any 2008, celebra enguany la seva catorzena edició amb Sant Pere de Riudebitlles com a municipi acollir del torneig i dels 70 partits que es disputaran.

Aquesta edició batrà rècords amb un total de 22 equips participants. Per primera vegada al torneig, hi participarà el municipi de Puigdàlber i també el de Pontons que ho farà amb Torrelles de Foix.

Tot i que el torneig és mixt, aquest any es comptarà amb un equip exclusivament femení representant el municipi de Sant Sadurní, fet que posa en relleu l'augment del futbol femení.

Els equips han quedat dividits en 4 grups, i la fase prèvia del torneig es disputarà durant tot el dia de dissabte 29 de juny. Les semifinals i finals es jugaran diumenge, seguint l'ordre de classificació.

Diumenge a les 11 del matí també tindrà lloc la desfilada i presentació de tots els equips, que estaran formats per uns 300 jugadors i jugadores i els seus equips tècnics.

Aquest esdeveniment esportiu promet ser una gran festa del futbol infantil i un motiu d'orgull per a tots els municipis participants.

Vilafranca del Penedès, 21 de juny de 2024

Imatges relacionades

Destaquem