Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SUBVENCIONS PER A EMPRENEDORS JOVES

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a través del Servei de Creació d’Empreses, organitza una jornada tècnica per informar sobre aquesta línia de subvencions de la Generalitat de Catalunya.

 

La jornada està adreçada, en primer lloc, a les persones joves que vulguin emprendre pel seu compte i que vulguin conèixer les línies de subvenció a què es poden acollir i, en segon lloc, a les persones que les assessoren professionalment en el procés d’emprenedoria (gestors, advocats i tècnics de Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica o similars).

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, com a membre de la Xarxa Catalunya Emprèn i punt impulsor comarcal del programa de Garantia Juvenil, dóna suport a les persones i les empreses que vulguin optar a aquesta línia de subvencions.

La jornada tècnica es farà a la sala d’actes del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, el dijous 12 de juliol, a les 10,30 del matí. L’exposició anirà a càrrec d’Àlex Llovet, responsable de la gestió de la convocatòria de subvencions i cap de Secció d’Iniciatives per a l’Ocupació dels Serveis Territorials del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat.

En acabar l’exposició d’Àlex Llovet, tècnics del Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal explicaran breument altres formes de suport a l’emprenedoria i en què consisteix el programa de Garantia Juvenil.

Les persones que estiguin interessada a assistir a la jornada s’han d’inscriure prèviament trucant al Servei de Creació d’Empreses del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00 ext. 130 o 135) o enviant un correu a l’adreça procom@ccapenedes.cat

Vilafranca del Penedès, 27 de juny de 2018
 

Destaquem