Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SUBVENCIONS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER PER A JOVES

El Servei d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès tramita les subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya per a persones joves fins a 36 anys

Els joves (fins a 36 anys) que tinguin un contracte de lloguer d’un habitatge o habitació o un contracte de cessió d’ús, poden sol·licitar una subvenció.

Des del Servei Comarcal d’Habitatge s’aconsella fer el tràmit per internet i tenir la documentació preparada abans de fer-lo. Necessitaran tenir un certificat digital, el certificat de titularitat d’un compte bancari, el contracte de l’habitatge o habitació i els rebuts dels pagaments. També cal estar empadronat/ada a l’habitatge i acreditar els ingressos de l’exercici 2021.

L’import d’aquestes subvencions podrà ser de fins a 250 euros mensuals (amb el límit de l’import mensual de la renda o del preu de cessió) i es concedirà per 1 any. Poden ser beneficiàries d’aquesta subvenció totes les persones convivents titulars del contracte que compleixin els requisits de la convocatòria.

El termini per sol·licitar aquestes subvencions finalitza el divendres 7 d’octubre a les 15 hores. Tota la informació referent a aquesta convocatòria es pot trobar a la pàgina web del Servei Comarcal d’Habitatge https://www.ccapenedes.cat/habitatge/subvencions-lloguer

Les persones que necessitin aclarir algun dubte poden telefonar al Servei Comarcal d’Habitatge (Tel. 93 890 00 00, escollint l’opció “Habitatge” del menú).

Vilafranca del Penedès, 30 de setembre de 2022

Destaquem