Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SUBVENCIONS PER ALS PROPIETARIS AFECTATS PER LA SUSPENSIÓ DE DESNONAMENTS

El Servei Comarcal d’Habitatge de l’Alt Penedès tramita les subvencions de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya pels afectats de la suspensió extraordinària dels procediments de desnonament

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya convoca una subvenció pels afectats per la suspensió de desnonaments. Les persones físiques i jurídiques afectades podran sol·licitar una compensació sempre que acreditin que la suspensió els ha ocasionat un perjudici econòmic en trobar-se l’habitatge en venda o per llogar amb anterioritat a l’ocupació de l’immoble.

La suspensió dels desnonaments, entre altres mesures, és el resultat del Reial decret llei 11/2020, de 31 de març, de mesures urgents en l’àmbit social i econòmic per fer front a la covid-19.

El dret a la compensació per part dels propietaris afectats s’origina a partir de la data de suspensió del procediment per part del jutjat i s’exhaureix amb l’aixecament de la suspensió o per assolir el límit temporal de presentació de sol·licituds del 30 de novembre de 2021. Entre les quanties de la compensació es troben les despeses corrents de l’habitatge.

Les sol·licituds es poden tramitar telemàticament o presencialment, amb cita prèvia, al Servei Comarcal d’Habitatge del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Vilafranca del Penedès, 4 d’octubre de 2021

Destaquem