Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SUBVENCIONS PER A EMPRESES QUE CONTRACTIN PERSONES JOVES

L’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, a través del Servei de Creació i Consolidació d’Empreses, informa de les subvencions per a empreses per a la contractació de persones joves

Les subvencions del Servei d’Ocupació de Catalunya són per empreses i cooperatives de treball associat que contractin joves en situació d’atur mitjançant un contracte en pràctiques o un contracte a jornada completa d’1 any de durada.

Les persones contractades hauran de tenir entre 16 i 29 anys, estar inscrites als programa de Garantia Juvenil de la Generalitat i també a l’INEM com a “demandant d’ocupació no ocupat”.

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès, com a membre de la Xarxa Catalunya Emprèn i com a Centre Local d’Atenció a les Empreses de la Diputació de Barcelona, a través del seu Referent d’Ocupació Juvenil informarà i donarà suport en la gestió a les empreses de la comarca interessades a optar a aquesta línia de subvencions (que pot arribar fins a 17.685 € per contracte).

El termini per sol·licitar aquestes subvencions finalitza el 31 de març de 2022 (convocatòria 2021) i els contractes es poden signar fins al 28 de febrer de 2022. Les sol·licituds s’han de tramitar online a través de l'enllaç següent.

Per a més informació sobre aquestes subvencions es pot trucar al telèfon Tel. 93 890 00 00 ext. 124 o 132, enviar un correu electrònic a procom@ccapenedes.cat o concertar cita prèvia

Vilafranca del Penedès, 26 de gener de 2022

Destaquem