Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

SUBVENCIONS START-UP PER A EMPRESES TECNOLÒGIQUES EMERGENTS

El Consell Comarcal informa les empreses de l’Alt Penedès sobre aquestes subvencions del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat i les ajuda a tramitar la sol·licitud

A través de l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa ACCIÓ, el Govern de la Generalitat de Catalunya impulsa polítiques de suport a la indústria i l'empresa.

Aquesta línia de subvencions d’ACCIÓ és una aposta per les empreses tecnològiques emergents que generen activitat econòmica de valor afegit, impulsen l'arribada de noves inversions i creen llocs de treball de qualitat que comporten més oportunitats de futur per a la gent jove.

Podran acollir-se a aquestes subvencions les petites empreses emergents tecnològiques (start-up) amb tecnologia pròpia i amb establiment operatiu a Catalunya.

Seran subvencionables les actuacions contingudes en el pla d'empresa, que siguin necessàries per al seu desenvolupament i que estiguin definides a la memòria tècnica del projecte (despeses relacionades amb la contractació de personal, contractació de serveis a tercers, inversions en materials i equipaments, lloguer d'espais, despeses de sol·licitud, manteniment de patents i altres despeses associades a l’execució del projecte).

L’import màxim de la subvenció serà de 99.000 € (75% del cost subvencionable). A més, les empreses rebran l'assessorament d'un mentor/a fins a la finalització del projecte.

El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 16 de maig de 2023 a les 15 h. Les empreses que vulguin informar-se o rebre suport per a la tramitació poden enviar un correu electrònic a desenvolupament@ccapenedes.cat o trucar al telèfon 93 890 00 00.

Vilafranca del Penedès, 13 d’abril de 2023

Destaquem