Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TALLER SOBRE DIVERSITAT AFECTIVA I SEXUAL I PREVENCIÓ DE LA LGTBIFÒBIA A L’ESPORT

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès i l’Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues organitzen aquesta formació en el marc de la campanya “L’esport té tots els colors”

El personal del Servei d’Atenció Integral LGTBI del Consell Comarcal impartirà aquesta formació gratuïta adreçada a membres d’entitats esportives i altres persones vinculades a l’esport.

Amb la campanya “L’esport té tots els colors”, els seus cocreadors, Consell Comarcal i Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, i els municipis de l’Alt Penedès adherits, volen donar visibilitat al col·lectiu LGTBI+ en el món de l’esport, oferir formació sobre diversitat afectiva, sexual i de gènere, i prevenir l’LGTBIfòbia.

El taller “La diversitat afectiva, sexual i de gènere i la prevenció de l’LGTBIfòbia a l’esport” donarà eines per afrontar possibles situacions de discriminació, per acompanyar totes les persones implicades i per esdevenir un bon referent per a infants i joves en matèria d’inclusió vers el col·lectiu LGTBI.

Es farà al Centre Cívic de Sant Cugat Sesgarrigues el dimecres 26 de gener, de 19 a 21 h, i es repetirà el dissabte 5 de febrer, de 10 a 12 h.

Fins ara s’han adherit a la campanya “L’esport té tots els colors” els ajuntaments de Castellví de la Marca, la Granada, Olesa de Bonesvalls, Sant Llorenç d’Hortons, Sant Quintí de Mediona, Sant Martí Sarroca, Torrelavit i Torrelles de Foix, per la qual cosa les persones que pertanyin a entitats esportives d’aquests municipis tindran prioritat a l’hora d’inscriure’s al taller.

Les places són limitades, les inscripcions estaran obertes fins al dilluns 24 de gener i es podran fer a través del correu electrònic scs.dinamitzacio@santcugatsesgarrigues.cat o a través del Whatsapp 628 379 943.

Vilafranca del Penedès, 19 de gener de 2022

 

Destaquem