Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TALLERS DE GESTIÓ DE COMERÇ ON LINE

El Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal de l’Alt Penedès organitza 3 tallers sobre aquesta temàtica adreçats a empreses del sector agroalimentari, comerços i persones emprenedores en general.

 

El Consell Comarcal és un punt d’assessorament del programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya i forma part de la Xarxa de Productes de la Terra de la Diputació de Barcelona. En el marc d’aquests programes, el Consell Comarcal ofereix assessorament a les persones emprenedores (legislació, seguretat alimentària, elaboració de productes, ajuts i subvencions) i organitza nombroses activitats formatives sobre comercialització dels diferents productes i millora de la qualitat.

 


 

El passat 11 de juny va obrir les seves portes la darrera empresa creada amb la col·laboració del Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal: L’Agrobotiga, de Sant Cugat Sesgarrigues, un espai de degustació i venda de productes ecològics i de proximitat a càrrec de l’emprenedora santcugatenca Eva Trias.

 


En el marc d’aquests dos programes, el Consell Comarcal ha organitzat 3 nous tallers de formació, en aquests cas sobre comercialització on line. La primera sessió es farà el dilluns 6 de juliol, de 10 a 12 del matí, a la seu del Consell Comarcal, i estarà dedicada a la “Legislació per vendre on line”. S’explicaran els requisits necessaris per legalitzar una pàgina web (informativa o d’e-commerce), com implementar la Llei de Protecció de Dades i sobre la protecció de la marca empresarial.


Durant el mes d’octubre es realitzaran 2 sessions de “Màrqueting digital” que tractaran temes com l’estratègia empresarial, la definició del target, l’elecció de les paraules clau, l’elaboració dels continguts, les eines de l’e-commerce i la venda on line.


L’assistència als tallers és gratuïta. Les persones i les empreses interessades a assistir-hi s’han de posar en contacte amb el Servei de Desenvolupament i Ocupació del Consell Comarcal (Tel. 93 890 00 00).


Vilafranca del Penedès, 17 de juny de 2015
 

Destaquem