Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TRACTAMENT I TRASLLAT A L’ARXIU COMARCAL DE L’ALT PENEDÈS DEL FONS DOCUMENTAL DEL CONSORCI DE PROMOCIÓ TURÍSTICA DEL PENEDÈS

La documentació del Consorci estava ubicada des de feia anys a l’arxiu magatzem del Consell Comarcal de l’Alt Penedès

Des del Servei d’Arxiu i Gestió Documental del Consell Comarcal de l’Alt Penedès es va fer el tractament d’aquest fons documental. En total es van tractar i traslladar 174 caixes de documentació.

Durant el procés es van separar 62 caixes per la seva eliminació mitjançant l’aplicació de les taules d’avaluació a diverses sèries documentals i documents de treball.

Aprofitant el tractament de la documentació, es va elaborar el Quadre de Classificació del Fons Documental del Consorci (el Quadre i el Registre d’eliminació de la documentació es poden consultar al portal de Transparència del Consell Comarcal).

Actualment, el fons del Consorci de Promoció Turística del Penedès consta de 112 unitats d’instal·lació, ubicades a les dependències de l’Arxiu Comarcal de l’Alt Penedès.

Aquesta documentació es pot consultar contactant amb l'Arxiu (acaltpenedes.cultura@gencat.cat) o amb el Servei d'Arxiu i Gestió Documental del Consell Comarcal (arxiu@ccapenedes.cat). 

Vilafranca del Penedès, 3 d’abril de 2024 

Destaquem