Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

TROBADA DELS CONSELLS DE LA GENT GRAN DE L’ALT PENEDÈS, L’ANOIA, EL GARRAF I EL BAIX LLOBREGAT

La trobada va servir per compartir experiències i posar en comú el treball d’aquests òrgans de participació i consulta de les persones grans als territoris, i també per conèixer millor les particularitats del treball en cadascuna de les comarques.

La trobada es va celebrar el dijous 21 de març a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat. La consellera de Gent Gran del Baix Llobregat, Vicky Castellanos, i el conseller de Gent Gran de l’Alt Penedès, Jordi Bosch, van donar la benvinguda a totes les persones assistents i tot seguit es va fer una breu presentació del treball de cadascuna de les comarques.

 

 

Finalment va tenir lloc un enriquidor debat on es van abordar molts dels temes que es treballaran en el 8è Congrés de Gent Gran de Catalunya, que se celebrarà el 25 d’octubre a Món Sant Benet: la llei de gent gran de Catalunya, les pensions, la soledat entre les persones grans, els casals, el bon tracte a les persones grans, l’abús de medicaments en les persones grans, etc. En aquest congrés cada comarca comparà amb una delegació; en concret, la delegació de l’Alt Penedès estarà formada per 4 persones, totes elles membres del Consell de la Gent Gran de l’Alt Penedès.

A la trobada de dijous passat es va posar de manifest la voluntat de continuar amb la col·laboració entre comarques per sumar esforços que ajudin a assolir les diverses reivindicacions del col·lectiu.

Vilafranca del Penedès, 26 de març de 2019

Destaquem