Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

UN ANY MÉS, ARRENCA “TREBALL I FORMACIÓ” A L’ALT PENEDÈS

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha contractat 28 persones en situació d’atur de llarga durada que treballaran en diferents municipis de l’Alt Penedès, durant 6 o 12 mesos, en accions d’interès públic i de caràcter social.

El Consell Comarcal ha acceptat una subvenció del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya per desenvolupar el projecte “Suport als municipis” dins la 3a edició del programa Treball i Formació.

Les contractacions s’han dut a terme a partir de les derivacions de l’Oficina de Treball de Vilafranca del Penedès i en col·laboració amb els ajuntaments que participen en el projecte “Suport als municipis” de l’Àrea de Promoció Econòmica i Comarcal del Consell Comarcal de l’Alt Penedès: Avinyonet del Penedès, les Cabanyes, Castellví de la Marca, Font-rubí, Gelida, la Granada, Mediona, Olesa de Bonesvalls, el Pla del Penedès, Pacs del Penedès, Pontons, Puigdàlber, Sant Cugat Sesgarrigues, Sant Llorenç Hortons, Sant Martí Sarroca, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia,  Santa Fe del Penedès, Santa Margarida i els Monjos, Subirats, Torrelavit i Torrelles de Foix.

El programa “Treball i Formació” està adreçat a persones en situació d’atur de llarga durada, preferentment majors de 45 anys; persones beneficiàries de la Renda Garantida de Ciutadania i dones en situació d’atur de molt llarga durada.

A més d’adquirir experiència laboral, les persones contractades participaran en accions formatives professionalitzadores obligatòries, de 90 hores de durada, organitzades pel Consell Comarcal. Aquestes accions formatives tenen el propòsit de fomentar en les persones destinatàries del programa la formació permanent, al llarg de la vida, com a mitjà per millorar els seus coneixements i les seves competències i per adquirir les habilitats i les aptituds necessàries per millorar la seva ocupabilitat.

Les accions del programa “Treball i Formació” estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançades pel Fons Social Europeu i el Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social.

Vilafranca del Penedès, 27 de gener de 2020

Related images

Destaquem