Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

VII CONCURS DE FOTOGRAFIA “MIRADES DES DE L’EXPERIÈNCIA”

El Consell Comarcal de l'Alt Penedès convoca una nova edició del concurs de fotografia de la gent gran. El tema d'enguany és "Les feines de la vinya ".

 

Hi poden participar les persones majors de 60 anys residents a l’Alt Penedès i cada concursant pot presentar fins a un màxim de tres fotografies originals i inèdites, en color o en blanc i negre, analògiques o digitals.
La inscripció és gratuïta i les fotografies s'han de presentar entre el 17 de març i l’11 d'abril de 2014, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana del Consell Comarcal de l'Alt Penedès (cal consultar prèviament les bases del concurs al web del Consell Comarcal de l’Alt Penedès: www.ccapenedes.cat).
El jurat valorarà la qualitat artística de les fotografies, el seu valor creatiu, la innovació i l'originalitat amb què s’ha abordat el tema proposat i la forma de tractar la realitat que es reprodueix.
Es concediran 3 premis consistents en un lot de productes de l’Alt Penedès i un val de compra de material fotogràfic; el primer, per valor de 150 €; el segon, 100 €, i el tercer, 50 €.
El veredicte es farà públic el dia 26 de juny a la en el marc de la MostrActiva 2014, on s'exposaran totes les fotografies presentades durant els dies que duri l'esdeveniment.
Vilafranca del Penedès, 11 de març de 2014

 

Destaquem