Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vilafranca va acollir una jornada de professionals de la mediació de conflictes

Divendres passat, dia 7 de febrer, Vilafranca del Penedès va acollir la II Jornada de Professionals de la Mediació de Conflictes de Catalunya, amb el lema “Reptes dels professionals de la mediació, avui”.

 

La jornada estava organitzada per l’Associació de Professionals de la Mediació de Conflictes de Catalunya (ACDMA) i va comptar amb l’assistència un centenar de persones.
A l’acte d’obertura hi van prendre part el regidor de Ciutadania i Convivència de l’Ajuntament de Vilafranca, Sebastià Jané; la vicepresidenta del Consell Comarcal de l’Alt Penedès i presidenta de l’Àrea d’Atenció a les Persones, Maria Rosell, i la presidenta de l’ACDMA, Núria Villanueva.
La jornada va comptar, entre d’altres, amb una taula rodona sobre “La Llei i el reglament estatals de Mediació”, moderada per la síndica de greuges de Vilafranca, M. Glòria Valeri, en què van participar la directora del centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya, Anna Llanza, i la magistrada de la Sala Social del TSJ de Catalunya, Sara Pose.
També es va fer una ponència titulada “L’exercici de la professió amb qualitat”, a càrrec del professor de Psicologia Clínica Dr. Ignasi Bolaños, i una presentació de casos pràctics a càrrec d’Anna Valls, coordinadora del Centre de Mediació del Col•legi d’Advocats de València; Maria Munné, codirectora del Màster en Mediació Professional de la Universitat Pompeu Fabra, i Beatriz Romero, mediadora del Servei d’Informació a la Mediació Familiar del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.
La jornada la van cloure el regidor Sebastià Jané i el tinent d’alcalde i coordinador de l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Vilafranca, Ramon Zaballa.

10 de febrer de 29014
 

Destaquem