Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Curs: Informació alimentària al consumidor per a empreses del sector alimentari i de la restauració

L'objectiu del curs és proporcionar a les empreses i als establiments del sector alimentari i de la restauració els coneixements sobre els requisits normatius relatius a la informació alimentària que han de facilitar als consumidors.

 

Dates

Dilluns 18 de novembre de 2024, de 10 a 13 hores.

 

Continguts

  • Introducció i marc normatiu.
  • Responsabilitats dels establiments alimentaris.
  • Reaccions adverses als aliments.
  • La informació alimentària que cal facilitar al consumidor.
  • Establiments de restauració.
  • Establiments comercials minoristes que venen aliments sense envasar i/o envasats al lloc de venda a petició del comprador (al moment).
  • Establiments comercials minoristes que venen aliments envasats al lloc de venda per a la seva venda immediata.
  • Com gestionar correctament els al·lèrgens.
  • Cas pràctic.

 

Formadora

Alba Llorens de l’Àrea de Comerç, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona

 

Adreçat a persones emprenedores i empreses del sector alimentari i de la restauració

 

 

 

 

Curs en línia (s'enviarà a les persones inscrites l'enllaç del curs uns dies abans)
  • Què PROMOCIÓ ECONÒMICA
  • Quan 18/11/2024 de 10:00 a 13:00 (Europe/Madrid / UTC100)
  • On Curs en línia (s'enviarà a les persones inscrites l'enllaç del curs uns dies abans)
  • Inscripcions Visitar web externa
  • Afegeix un esdeveniment al calendari iCal

Imatges relacionades

Destaquem