Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

COMENÇA LA SETMANA EUROPEA DE L'ENERGIA SOSTENIBLE AMB L'OBJECTIU D’ACCELERAR LA TRANSICIÓ CAP A L'ENERGIA NETA

A Catalunya diverses entitats s'han unit a la campanya per donar-la a conèixer; entre elles L’Oficina Comarcal d’Impuls a la Transició Energètica del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Amb aquesta iniciativa es busca fomentar el coneixement i l'ús de l'energia sostenible i donar suport a la transició cap a una economia més sostenible i respectuosa amb el medi ambient. 

Sota el lema “Accelerar la transició d'energia neta, cap a factures més baixes i habilitats més grans”, la Setmana Europea de l'Energia Sostenible promet ser una oportunitat per aprendre, connectar i contribuir a un futur més sostenible per a tothom. 

Encara que les dates oficials de la campanya a escala europea són del 20 al 22 de juny, les entitats han organitzat activitats compreses entre el 12 de juny i el 31 de juliol de 2023. 

Aquestes activitats inclouran conferències, formacions, jornades lúdiques, tallers, visites a instal·lacions, concursos i altres iniciatives, totes elles centrades en l'energia sostenible i destinades a tota mena de públic, des de ciutadania fins a empreses i administracions. 

El programa d’activitats de la Setmana Europea de l'Energia Sostenible a l’Alt Penedès es pot trobar al següent enllaç.

Vilafranca del Penedès, 14 de juny de 2023 

Destaquem