Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

ASSESSORAMENT I SUPORT en matèria d'Habitatge

Suport personal, jurídic i econòmic a les persones i les famílies amb dificultats econòmiques amb el seu habitatge habitual o amb risc de pèrdua de l’habitatge (suport en les negociacions amb les entitats financeres i els processos de mediació, orientació en processos judicials d’execució d’hipoteques o desnonaments de contractes de lloguer, etc.).

Assessorament sobre contractes d’arrendament i contractes hipotecaris, sobre la compra i el lloguer d'habitatges, la contractació d’hipoteques, els contractes d’arrendament, les renovacions i les millores dels contractes hipotecaris, les situacions irregulars (ex. ocupació d'un habitatge), el pagament de la hipoteca després de la separació-divorci, etc.

Desnonament

El Servei Comarcal d'Habitatge dona suport personal, jurídic i econòmic a les persones i les famílies amb dificultats econòmiques amb el seu habitatge habitual o amb risc de pèrdua de l’habitatge (suport en les negociacions amb les entitats financeres i els processos de mediació, orientació en processos judicials d’execució d’hipoteques o desnonaments de contractes de lloguer, etc.).

Ocupació il·legal

Mediació amb entitats financeres

El Servei Comarcal d'Habitatge dona suport en negociacions amb les entitats financeres i en els processos de mediació en matèria d'habitatge. També ofereix orientació tècnica en processos judicials d'execució d'hipoteques, desnonaments de contractes de lloguer, contractació d'hipoteques o signatures de contractes d'arrendament. Assessora sobre renovacions i millores dels contractes hipotecaris. 

Formació 

Aquest programa té un caràcter preventiu per evitar o reduir els riscos econòmics i personals associaciats a l’accés a l’habitatge.

Consisteix a formar les persones (especialment les persones joves) sobre l’accés a l’habitatge i sobre el seu manteniment.

Lleis i Normativa

 

Destaquem