Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Emprenedoria

Des del Servei de Creació i Consolidació d'Empreses del Consell Comarcal es treballa per ajudar a les persones emprenedores:

  • Informació, orientació i assessorament a les persones emprenedores perquè puguin crear, consolidar i fer créixer les seves empreses.
  • Sessions de sensibilització sobre la creació d’empreses.
  • Cursos de formació adreçats a les persones que vulguin crear una empresa i a les empreses en el seu procés de consolidació.
  • Integració i alineació d’actors, serveis i recursos a disposició de les persones emprenedors.

Aquest servei és membre de la Xarxa Catalunya Emprèn de la Generalitat i és Centre Local de Serveis a les Empreses de la Diputació de Barcelona.

Més informació

  • Xarxa Catalunya EmprènEl Consell Comarcal forma part de la Xarxa Catalunya Emprèn del Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat, un programa de suport als projectes empresarials que ofereix suport integral als emprenedors. Els seus professionals participen en tots els estadis de gestació i consolidació de les noves empreses. El Consell Comarcal, a través de la Xarxa Catalunya Emprèn, pretén seguir impulsant i fomentant la creació, la consolidació i el creixement d’empreses de manera que s’estimuli i es faciliti el desenvolupament de l’activitat emprenedora a la comarca en col•laboració amb els agents territorials, millorant el teixit i la competitivitat de l’economia de la comarca.
  • Canal Empresa de la Generalitat de Catalunya és un portal que vol ajudar a empreses i emprenedors i forma part del Pla d'Implementació de la Finestreta Única Empresarial que impulsa el Govern a través del Departament d'Empresa i Ocupació. Canal Empresa unifica i ordena la informació tenint en compte les necessitats de les persones empresàries. Es fonamenta en tres premisses "Amb un clic trobaràs tot el que necessites"; "Donem resposta a les teves preguntes" i "Ens posem en el teu lloc".
  • Punt d'innovació ACCIÓ - Agència per a la competitivitat de la empresa de la Generalitat de Catalunya. El Consell Comarcal apropa la informació de les seves accions per a la millora de la competitivitat, la innovació i la internacionalització de les empreses.
  • Programa de formació per a persones emprenedores i empreses. Cursos gratuïts per a empreses, autònoms i emprenedors que tenen per objectiu ajudar a millorar la seva competitivitat i oferir recursos i eines per a la seva activitat.

Destaquem