Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xarxa Bàsica Comarcal de Camins

Descripció

Des de l'any 1992 el Consell Comarcal ha arranjat més de 150 camins rurals de l’Alt Penedès (més de 200 quilòmetres lineals), amb la qual cosa ha donat forma a una sòlida Xarxa Bàsica Comarcal de Camins.ç

El Consell Comarcal treballa per adequar els accessos a petites barriades i nuclis disseminats i per condicionar els camins rurals que comuniquen directament poblacions, sovint properes i del mateix municipi, que no tenen cap tipus de vial pavimentat que vagi de l'una a l'altra. Freqüentment aquests camins serveixen com a via d’accés pavimentada i, per tant, més estable i segura, a finques, i també per donar pas a altres camins rurals secundaris.

L'objectiu de la planificació d'actuacions que presta el Consell Comarcal en la Xarxa de Camins Rurals és mantenir en condicions la xarxa ja consolidada i reforçar alguns camins on encara no s'ha actuat.

El Manteniment de la Xarxa Bàsica de Camins Rurals es duu a terme amb  la col·laboració i el cofinançament dels municipis i del Pla Únic d'Obres i Serveis de la Generalitat de Catalunya.

Dades bàsiques

Fitxers relacionats

Destaquem